151505.jpg

Tässä on Marie Johansson, legacyperhe Johanssonin kantäiti. Horoskoopiltaan oinas ja asuu Viherkummussa. Mieltymyksinä kunto ja juhlavaatteen. Inhokkina taasen lemu. Elämäntoive on suht vaativa; Kuusi lapsista menee naimisiin. Huhhuh.

151506.jpg

Tältä näyttää Marien pienikoti. Toki on vielä pyttykin, mutta se nyt ei vain näy kuvassa. :D
Marie ei ollut kovin innoissaan, olihan Mariella sentään katto pään päällä.

151507.jpg

Päivä aloitettiin syömällä. Kuten näette, uunia ei ollut, vain pieni jääkaappi ja sekin melkein tyhjä!

151509.jpg

Syötyään, Marie meni ja haki lehtensä ulkoa. Oli aika etsiä töitä, ei voi koko loppuelämää leivällä elää! Ja sieltähän se löytyikin, lääkintäteknikko. Sillä pärjää ihan hyvin.

151510.jpg

Naapuritkin tulivat käymään. "Joo, kiva ajatus, mutta Gullik ajattelee vain itseään, Enni on nyrpeä ja Maisa vaikuttaa ujolta, ei kiitos." Marie arvosteli.

151512.jpg

Kun ei Gullik (eikä muut naapurit) kelvannut, kutsuttiin treffipalvelu apuun. Melkein kaikki rahat menivät, mutta saatiin aika komea ja mukava mies! Aslak oli hänen nimensä.

151513.jpg

Kyllä, he sopivat yhteen, kuten kasvoista ja hymyistäkin huomaa. Taisi Aslak olla poliisi, kun tuollainen asu oli. Aslak oli tietotavoitteinen ja elämäntoiveenaan päästä Sairaalan johtajaksi.

151514.jpg

Muutama tunti ulkona jutellen ja flirttaillen, sitten siirryttiin sisälle.. höm.. syömään..?
Ja ruokatavat on tainnut jäädä ulos? Kumpikin oli oikea porsas!

151515.jpg


Ilta tuli ja Marie ja Aslak olivat tutustuneet entistä enemmän. Marie pyysi Aslakia jo muuttamaan, muttei tämä ollut vielä valmis, vaikka olikin rakastunut jo Marieen.

151517.jpg

Marie teki kaikkensä saadakseen tämän muuttamaan luoksensa. (Joo, sohvakin hankittiin!)
Marie puristeli.. halaili.. kutitti.. ja hyväili Aslakia.

151519.jpg

Pari tuntia myöhemmin, oli Aslak suostunut muuttamaan Marien luokse ja niillä Aslakin tuomilla rahoilla tehtiin vähän muutoksia taloon. Marie ei jaksanut odottaa enään ja kosi kämppistään. Ja tämähän suostui. <3 Aslak on nyt Aslak Johansson.

151520.jpg

Hmm, no, näette kai että eivät he kauaa.. öh.. odotelleet. Ja tiedättehän, että tämän jälkeen kuului se ihastuttava, sointuva ääni! :DD

151525.jpg

Seuraava aamu oli oikeata pahoinvoinninjuhlaa. Marie oli koko ajan vessanpöntöllä oksentelemassa ja ei, ehei tämä ei johtunut pilaantuneesta ruoasta. ;)

151521.jpg

Ensimmäinen työpäivä. Marie oli innoissaan, vaikkakin kimppakyydin kuski ei. Naama oli tosiaan nyrpeä.

151522.jpg

Aslak etsi itselleen töitä, taloon tehdyn tietokonenurkan avulla. Eipä löytynyt sitä haluamaansa työpaikkaa.

151523.jpg

Aslak oli taitava maalari ja maalasi parikin hienoa maalausta, menivät kyllä myyntiin samantien. Maalauksessa on Aslakin antama ruusu Marielle.

151527.jpg

Marie tuli töistä, varsin railakkaissa tunnelmissa. Hän oli saanut ylennyksen ja uusi nimike oli ensihoitaja, jihuu!

151528.jpg

Mutta arvatkaas kenen maha pullistui samalta seisomalta? Kyllä, esikoinen siellä kertoo että nyt sitten varmasti olen tulossa. Marie näytti varsin yllättyneeltä. Etkö muistaa aamuista oksentelua..?

151529.jpg

Myös Aslak innostui esikoisesta. Hän on kova juttelemaan vatsalle, samoin taputtelemaan sitä.

151530.jpg

Kerroinkohan jo, että Aslak on nyt löytänyt töitä..? En varmaankaan.. No, Aslak on löytänyt töitä ja saikin samana päivänä töistä tultuaan ylennyksen ensihoitajaksi! Tajusin muuten äsken, että Aslak ja Mariehan ovat samassa työpaikassa. xDD

151532.jpg

Onneksi Aslak saapui tosiaan kotiin, sillä Marie oli juuri vessassa päästämässä esikoistaan maailmaan! Kumpikohan sieltä tulee, tyttö vai poika? Tyttö vai poika, tyttö vai poika..

151534.jpg

Tyttöhän se sieltä putkahti! Nimekseen pikkuneiti sai Amanda ja kuvassa on isänsä sylissä. Kylläkin Amanda on aivan äitinsä näköinen! Perinyt äitinsä ihon, silmät ja hiukset. Suloinen kuin mikä!

151535.jpg

Aslak oli taas maalannut yhden taulun, maalauksessa edelleen treffiruusu, mutta myös Marien jalat näkyvät. Aika taiteellista. :DD

151536.jpg

Amandan kasvuaika tuli ja hänestä kasvoi varsin.. öh.. miehekäs pikkuneiti.. Tuo asu ei oikein sovi naisille, Amanda, sen vain sanon. Aika kyllä meni nopeasti. Vaihdoin neidille vähän järkevämmän asun, vaikkei valikoimassa ollut paljoa mitään!

151537.jpg

Amanda rakasti lätäkössä leikkimistä.  Mutta tuo nenä on.. no, ei mikään kamalan nätti. Vaate varastoakin pitää parantaa.. kun sitten jaksaa..

151538.jpg

Nyt alkaa Mariekin pikkuhiljaa tajuamaan, mistä on kyse. Kyllä, toinen tulokas siellä vain ilmoitteli tuloaan.

151539.jpg

Ja mahahan kasvoi vielä samana iltana. Aika huvittavan näköinen. XD

151543.jpg

Aslak oli töiden jälkeen päättänyt käydä ostamassa tyttärelleen ja itselleen pari uutta vaatetusta, ihan tyylimuutokseen vaan. Mutta voisit varmaan Aslak jättää tuota flirttailua vähän vähemmälle.

151552.jpg

Kotiin päästyään, Aslak leikkautti tyttärensä hiukset ja muokkasi omiaan, samoin vaatetustaan. Amandan vaatteita en pystynyt kylläkään vaihtamaan, mutta tässä nyt olisi uusi Aslak ja uusi Amanda!

151546.jpg

Esittelyn jälkeen Aslak opetti tyttärensä puhumaan, hienoa!

151540.jpg

Ja Marie opetti tyttärensä potalle sekä kävelemään. Tuo mahtimaito on muuten hyvä keksintö!
(Toisessa kuvassa Amandalla on eri hiukset, mutta se johtuu kuvan "vanhuudesta")

151549.jpg

Kuten huomaatte, Aslak innoistui myös toisesta tulokkaasta. Taas oltiin vatsalle juttelemassa ja ilveilemässä.

151553.jpg

Tältä näyttää näyttää Johanssonien talo nykyään. Ihan mukavasti on kasvanut alkuajoista.

151555.jpg

Noniin, nyt se toinen sitten tekee tuloaan. Kumpikohan se tällä kertaa on? Sitä jännitetään nyt sitten seuraavaan osaan asti. ;>

Kiitän, kun luitte tämän. Kiva, jos piditte. Jatkoa, tulee kun tulee, odota vain.
~Purkkapallo Purkkiksenne
Btw, vaihdan ulkoasua kun löydän jonkun paremman.